LIRIK LAGU SUFIAN SUHAIMI ~ JANJI - Faizzah Amir

Thursday, 27 February 2020

LIRIK LAGU SUFIAN SUHAIMI ~ JANJI



Credit picture to ~ IG Sufian Suhaimi 





Sumber video ~ YouTube 




               LAGU : BLAINE BAKRI & WAN SALEH (Aries Music Production)
               LIRIK : BLAINE BAKRI (Aries Music Production) 
               TAHUN : 2020

Sedang ku menatapi
Mata ayu mu menangis sedih

Jauh ku merasai
Kepedihan mu yang tak lagi sanggup kau tempuhi

Ku janjikan keikhlasan
Tanpa ada keraguan

Aku sedar ku bukan yang kau cinta
Tapi jika ku ada peluang
Akan ku coba pertaruhkan jiwa raga
Semampunya untuk dirimu selamanya

Sedang ku menatapi
Mata ayu mu menangis sedih

Jauh ku merasai
Kepedihan mu yang tak lagi sanggup kau tempuhi

Ku janjikan keikhlasan
Tanpa ada keraguan

Aku sedar ku bukan yang kau cinta
Tapi jika ku ada peluang
Akan ku coba pertaruhkan jiwa raga
Semampunya untuk dirimu selamanya

Izinkan ku ubati hatimu
Yang sakit tak dihargainya
Janjimu itu akan ku genggam
Tak kan pernah terpadam
Kerna cinta ini untukmu

Aku sedar ku bukan yang kau suka
Tapi jika kau beri ku ruang
Akan ku lafaz
Apa sebenarnya cinta yang terpendam sekian lama

Aku sedar ku bukan yang kau cinta
Tapi jika ku ada peluang
Akan ku coba pertaruhkan jiwa raga
Semampunya untuk dirimu selamanya




🎶 Baru dua kali dengar lagu Janji dari Sufian Suhaimi ni. Aku suggest korang dengar lagu ni sambil layan MV sekali. Baru lah boleh memahami dan menyelami penceritaan lagu ni haa gitu.. Yang mencintai dan dicintai... Yang mengecewakan dan dikecewakan...itulah hakikat kehidupan... Haha over dah aku.. Kasi can ler.. Apa pun lagu Sufian Suhaimi memang best. Ngam dengan suara dia kan.. Ok jom sambil-sambil korang yang tengah lunch tu layan lagu ni.........

1 comment:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.