LIRIK LAGU FLOOR 88 ~ YANG BENAR - Faizzah Amir

Thursday, 20 February 2020

LIRIK LAGU FLOOR 88 ~ YANG BENAR




           Credit picture to ~ IG Floor 88




Sumber video ~ YouTube 





             Komposer : Zai Hamzah
             Penulis Lirik : Hanif Mashut,                                                     Achoi & Floor 88
                      Tahun : 2020


Terlalu panjang kisah yang kita karang
Hingga tiada dayaku menoktahkannya
Sungguh aku tak pernah mengenal lelah
Untuk mencintaimu

Dengarkanlah...
Disini aku menunggu
Kata putus darimu
Walaupun aku tahu
Kau telah pergi jauh

Selama ini aku tetap memilih
Untuk kekal setia membahagiakanmu
Tapi kini kau tinggalkan hanyalah
Secebis harapan

Sakitnya jiwaku
Sengsara

Dengarkanlah...
Disini aku menunggu
Kata putus darimu
Walaupun aku tahu
Kau telah pergi jauh

Andai takdir
Ingin memisahkan
Relaku serah seluruh jiwa
Biar sampai masa
Ku menutup mata




🎼 Baru first time dengar lagu baru dari band Floor 88 ni suka lak. Sebenarnya sebelum ni semua lagu diorang aku layan, dari 'Zalikha', 'Aqilah', 'Roadblock Hatiku' & 'Hutang'. Yang ni korang akan dengar kelainan sikit. Syahdu sikit lagunya berbanding yang sebelum-sebelum ni. Lirik dia pun best layan mood sedih wooo.. Apa pun 'Yang Benar' dari Floor 88 tetap best dan syok jadi halwa telinga. Keep it up 👍👍



1 comment:

  1. Lagu ni tengah hits ni..Sis pun suka mendengarnya...

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.