Isnin, 15 Julai 2019

Menyerlah Sepanjang Hari dengan "Dior Addict Lip Tattoo"


Hai semua. Ok aku nak cerita lagi pasal produk untuk bibiaq. Hehe. Setuju tak kalau aku cakap bibir pun salah satu aset tarikan wanita selain mata?? 💋👄

So dah tau penting kena la jaga elok-elok kan. Jenama atau jenis kosmetik yang kita pilih pun mestilah bersesuaian tak kira la sama ada lipstick yang kita guna, lip matte ke, gloss, lip tint, lip scrub dan lain-lain.

Haritu dok survey kat sephora cari-cari something yang baru untuk my bibir, tiba-tiba rasa nak cuba lip tint. Belek punya belek, tertarik nak cuba lip tint dari Dior ni hah. "Dior Addict Lip Tattoo" nama diberi.

Ok ni honest review dari aku antara kelebihan Dior Addict Lip Tattoo ~~

🌸 Warna tahan lama kat bibir. Aku memang kalau beli apa jenis kosmetik pun memang cari yang jenis begini. Sebab aku malas nak touch up banyak kali hehe. So Dior Addict Lip Tattoo ni pilihan yang tepat.

🌸 Mudah nak pakai walaupun korang tengah rushing. Sekali sapu dah lekat dan kering kat bibir. Sebab tu dipanggil Lip Tattoo kot.

🌸 Tak rasa berat kat bibir. Ni paling aku suka. Tak rasa macam pakai apa2 kat bibir. 😂

🌸 Masa aku minum kat cawan tak tinggal pun colour kat cawan tu. Rasa comfortable masa beraya haritu dengan Dior Addict Lip Tattoo ni. Dah laa sampai ke malam beraya warna still maintain uollss.. 💋


Kod warna yang aku pakai ni Natural Coral





Ok korang berminat nak dapatkan sendiri?? Dior Addict Lip Tattoo ada pelbagai pilihan warna menarik tau. Haritu rushing nak dekat raya aku beli je kat Sephora Online ni ha. Tak payah nak berebut. Apa lagi jom la ushar warna-warna yang korang berkenan.. 😍

Aku undur diri dulu.  Jumpa lagi kita di lain cerita.. 😘😘

4 ulasan:

  1. kalau untuk bibir sensitif ok tak ek? nak ushar gak laaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bole sunah. Sebab lain pakai lip tint ni rasa sejuk je hehe

      Padam
  2. cantik ui kaler..sesuai la dgn faizzah..

    BalasPadam