Selasa, 13 Mac 2018

Bibir Sihat dan Cantik dengan Le'sanda Lipmatte

Haii cayunk2..kali ni aku nak story mory mengenai produk "le'sanda lipmatte"..





Semestinya aku salah seorang pencinta lipmatte terutamanya yang berunsurkan liquid..bukan apa kadang kalau aku malas nak tak touch up banyak makeup kat muka aku memang touch up balik dengan liquid lipmatte je..cepat mudah dan terus flawless..hehe..yela bila bibir kita pucat keseluruhan wajah pun akan terkena tempiasnya tau huhu..

"le'sanda lipmatte" salah satu kegemaran aku la..cepat kering tapi rasa lembut je kat bibir..nak tau sebab musabab lain aku suka "le'sanda lipmatte"??ok meh baca kelebihan2 "le'sanda lipmatte" ~

đź’–Mengandungi shea butter
   đź’•Agen pelembap
   đź’•Merawat bibir
   đź’•Memperbaharui sel-sel kulit
   đź’•Mengurangkan garis di permukaan bibir

đź’–Minyak kelapa
   đź’•Memerahkan bibir
   đź’•Menghaluskan kulit bibir
   đź’•Melembabkan bibir

đź’–Tekstur matte
    đź’•Bertekstur cream
    đź’•Cepat kering
    đź’•Ringan di bibir (i loikee sgt2..xrase mcm pkai lipstick) 
    đź’•Wangi

đź’–Kalis air
    đź’•Tidak melekit
    đź’•Tidak meninggalkan kesan lekat
    đź’•Tahan lama
    đź’•Perlu ditanggalkan menggunakan pencuci alat solek

đź’–Bebas Paraben
    đź’•Mengandungi bahan kimia yang terkawal & tidak berbahaya
    đź’•Tidak mempunyai bahan kimia yang menggelapkan bibir
    đź’•Bahan kimia yang digunakan lulus ujian KKM

Me menggunakan le'sanda lipmatte color "lady boss"

Me menggunakan le'sanda lipmatte color "iron lady" 



Banyak lagi warna yang ada dalam Le'sanda lipmatte ni..korang boleh jenjalan kat instagram salah seorang agent Le'sanda ni https://www.instagram.com/mawar_kecik_shop/







2 ulasan:

  1. Cantik kod yang iron lady..suka warna tu..

    BalasPadam
  2. iron lady tu nampak natural sangat. lawa

    BalasPadam