Ahad, 25 Februari 2018

Our Wedding Story ~ Fauzee♥Faizah ~ Bertandang ~ Family Moment

Majlis bertandang di kediaman keluarga suami di Cheras, Kuala Lumpur pada 28 oktober 2017 yang lalu berlangsung dengan penuh suasana meriah yang dihadiri tentunya adik-beradik, ipar duai dan anak-anak buah suamiku yang "fun & funky"..majlis juga turut dihadiri oleh saudara mara terdekatku, jiran-jiran tetangga di pihak suami dan juga kenalan-kenalan rapat keluarganya..

Bertemakan maroon & white yang tampak elegan bagiku majlis bertandang kami mencipta memori yang tersendiri buat kami sekeluarga..suamiku adalah anak bongsu dalam keluarganya so kitorang memang enjoy abis setiap moment hehehe.. Pelbaga gelagat dan usikan dari keluarga dan kenalan yang membuat ucapan yang buat kami tidak kering gusi boleh dilihat jelas dari gambar-gambar yang aku sertakan ini..

My Husband Family Side

My Family Side

Husband's Sibling


With My Mother In Law(berbaju pink)  & Auntie (Husband Side)


With My Parents

Mother In Law & Eldest Sister


Pengantin So Sweet 😜😜


Sesi Menepung Tawar


Sesi Menepung Tawar


All pengapit anak buah yaww..
Thanks Ridhwan & Hidayah sudi jadi pengapit Paksu & Maksu kipas2..hehe
Dan yg duduk di bawah baju pink omeyy2 tu anak fruit thanks Adam & Aliya 
korang wat majlis ni bertambah comel n professional jugak sebab dr majlis kat johor sampai ke kl
uolls jalan kat depan sekali dengan penuh confident
 (walaupun paksu ngn maksu gugup ntah ape2 😅😰)

Candid si Flower Girl Aliya


My Sis in Law & Niece
Look like sibling right?? 🤔
(korang teka sendiri mana sis mana niece 😉)






Marhaban Sebelum Majlis

Tidak dilupakan juga sentiasa dalam ingatan Allahyarham bapa mertuaku Amri bin Alang Abdul Rahman
Al-Fatihah


Kredit jugak untuk Sweetpictures 
for gambar2 yg cantik ni..yg mulus bertambah mulus..yg gojes btambah gojes haha.. 
Ok if korang berminat dengan khidmat fotografi mereka boleh la ushar2 or contact terus ~~

2 ulasan:

  1. Whoaaaa, dah settle eh semua..majlis bertandang pon.....
    Boleh honeymoon plakkkk~

    BalasPadam
  2. alahmdulillah,selamat semuanya

    BalasPadam