Ahad, 23 Julai 2017

Selesa Bergaya dengan Kebaya Kimono

Kenapa ea mood aku nak cerita pasal baju raya je..yela hujung-hujung raya ni la baru aku berkesempatan nak update..so aku harap korang pun terjoin mood aku sekali ni ye..okey let's baca..

Syawal kedua haritu aku memilih untuk memakai busana kebaya kimono yang aku beli dari jalan TAR..yang paling syok ialah baju tu aku dapat dengan harga yang sangat berbaloi-baloi uollsss...


Baju ni pada aku simple but sweet dengan fesyen corak di tengah-tengah line kebaya dan sekuntum bunga kat bahagian baju tu buat baju tu bertambah sweet dan ayu (nak cakap menambahkan keayuan pada pemaikanya boleh tak?? 😜)..dah la gabungan kain dan coraknya ialah biru+purple..kontra warna favourite iollss..

Tapi baju ni aku belum berkesempatan pergi beraya sehingga ke hari ni disebabkan raya kedua giliranku melayan saudara mara belah ayah aku yang datang dari Perak dan juga saudara belah ibu aku yang membalas kunjungan keluarga kami pada raya pertama..so memang sehari suntuk raya kedua tu kat rumah sendiri je..

Tapi takpela layan tetamu berhari raya pun baju kita kena vogue jugak kan..barula feel raya tu lebih sikit..nak selfie ke..nak wat video lagu raya pun boleh..hehehe


3 ulasan: