Isnin, 3 Julai 2017

Segmen :: Bloglist Jul-Aug by Ceriteraibu.com

Assalammualaikum..

Klik banner untuk join

Jom korang kita sesama join segmen dari blogger Dilah ni..kalau ramai-ramai join dia nak bagi hadiah misteri uollsss..so macam biasa cepat-cepat la klik banner untuk menyertai..

   Tarikh tutup penyertaan ~ 16 Julai 2017

8 ulasan:

  1. singgah dari segmen yang sama
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/07/bloglist-jul-aug-by-ceriteraibucom.html
    done follow you..:)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen :D
    mellyacrayola.blogspot.my

    BalasPadam
  3. Singgah BW dari segmen yang sama and good luck.http://www.kennymerligal.com/2017/07/segmen-bloglist-jul-aug-by-ceriteraibu.html

    BalasPadam
  4. ida singgah sini...good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/07/segmen-bloglist-jul-aug-by.html

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen sama. goodluck!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/food-review-polperro-steak-house-shah-alam.html

    BalasPadam
  6. lama aida tak terjah sini.
    now bertemu kembali.
    aida singgah dari segmen ni jugak.
    http://www.adianiez.com/2017/07/segmen-bloglist-jul-aug-by.html

    BalasPadam
  7. Terima kasih kerana join Segmen ini.. Keputusan telah pun diumumkan.. boleh rujuk entry http://www.ceriteraibu.com/2017/07/keputusan-segmen-bloglist-jul-aug-by.html utk senarai pemenang. Tahniah kerana menjadi salah seorang peserta bertuah yg terpilih untuk dimasukkan dalam bloglist Jul-Aug..

    BalasPadam
  8. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/07/segmen-bloglist-jul-aug-by.html

    - Mia Liana

    BalasPadam