Selasa, 20 Jun 2017

Wangi melekat dengan traveller parfum Pu3 & Ratu

Sebelum ni aku pernah buat entry pasal level2 perfume..Eau Fraiche,EDC,EDT,EDP & Parfum.. Parfum mempunyai kepekatan yang paling tinggi dan paling tahan lama baunya..

Okey kali ni aku nak share pasal travel perfume yg ber level "parfum" iaitu Pu3 dan Ratu..apa yang paling aku suka ngan perfume ni ialah selain daripada baunya yg sweet bekasnya jgk yg unik,ringan dan mudah dibawa..yela bila kita pergi travel selagi boleh kita nak bawa keperluan dan kelengkapan yang ringkas kan..perfume pun salah satu keperluan yang penting kan..(bagi aku tersangatla penting tau 😅)


Parfum Pu3 & Ratu ni ni dia 70% pati..masa semburan bau dia lain..dalam beberapa jam bau dia lain..then bau kekal bau lain lak..contoh macam Ratu ni masa kita sembur mmg bau dia keras..tapi bila da pakai beberapa jam lepas tu bau dia jadi sweet2..(nak tau kena cuba sendiri la 😊)

Antara kelebihan Pu3 & Ratu Parfum~~
🍒 Aroma Ekslusif (bukan inspired)
🍒 Parfum (bukan EDP/EDT/Cologne spray) paling  pekat dan paling kuat
🍒 Efek 3 Notes aroma tingkatan berbeza bagi setiap wangian (aroma bertukar 3 kali selepas dipakai)
🍒 Design botol yang kecil dan mudah dibawa (boleh selit2 je dalam kocek or purse korang tu)
🍒 Tahan 6-8 jam bergantung pada cara pemakaian dan aktiviti
🍒 Gabungan Fragrant Essential Oil & Aroma Compound yang berkualiti
🍒 Aroma bunga, Tropical Fruits dan Freshly Aquatic sesuai untuk semua wanita

P/s ~ suka travel Parfum Ratu & Pu3 ni coz botolnye boleh selit je kat wallet..so pegi pasar pun boleh wangi-wangi tau..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan