Selasa, 20 Jun 2017

Sweet-sweet dengan Le'sanda Sweet Foundation

Korang dah fikir persiapan untuk raya ni?baju?kasut?beg tangan?tudung?songkok sampin?langsir?kuih raya? servis kete nak balik kampung?jangan lupa bayar zakat??or da siap prepare kesemuanya??yela tak lama lagi je kan kita umat islam di seluruh dunia nak sambut aidilfitri..

Bagi kita orang perempuan ni pulak barangan kosmetik atau makeup pun dah jadi satu kemestian sebagai keperluan di hari raya nanti..yela baju dah cantik2 takkan muka nak macam zombi..haishh tak mo larhh..

Okey aku nak promote sikit foundation dari le'sanda..aku ni tak berapa minat sangat pakai foundation sebab tak suka la rasa cam `heavy' kat muka..tapi bukan la bermakna aku tak pernah pakai langsung..tapi agak cerewet dan memilih sikit la bab2 foundation ni..




Tapi baru-baru ni bila sorang kawan bagi aku tester Le'sanda Sweet Foundation, terus jatuh cinta iolls.. 😍😍..sebab apa aku mudah jatuh cinta ngan Le'sanda Sweet Foundation?? Bila pakai rasa~~

💞 Tak Berminyak 
💞 Tak Bercapuk
💞 Rasa ringan & lembut je bila pakai kat muka
💞 Pakai sikit2 je da nampak flawless..nak tau flawless ke idok, meh tengok gambar testimoni by diriku sendiri di bawah ini ~~

                Flawless sikit ke banyak?? 😝😝


Okey ni ada sedikit pencerahan tentang BAHAN-BAHAN yang terkandung dalam Le'Sanda Sweet Foundation :

🍊Vitamin C
🌹Mencerahkan kulit
🌹Mengecutkan jerawat
🌹membina kolagen
🌹kurangkan kesan sunburn
🌹lindung kulit dr radikal bebas

🌵ALOEVERA
🍃 Melembab Kulit 
🍃 Merawat Jerawat
🍃 Menghilangkan Stretch Mark 
🍃 Melindungi daripada "sengatan" sinar matahari 
🍃 Melambatkan Proses Penuaan Kulit 

🌸LAVENDER OIL
💄membersihkan kulit
💄mematikan virus & bakteria
💄menjaga kesihatan kulit
💄membersihkan jerawat
💄sebagai aromaterapi (mengurangi stress)
💄detoxsifikasi kulit

🌞SPF60
🍂 Semakin tnggi angka spf maka semakin lama juga untuk melindungi kulit anda.

Jangan risau, Sweet Foundation ni berkelulusan KKM tau. Dijamin selamat. 

Nak sweet guna la Le'sanda Sweet Foundation..calit sikit terus sweet..Jom melawa!

P/s ~~ Raya ke tak raya kita kena sentiasa melawa sweet muwit kan.. Korang nak sweet muwit jugak boleh pm agen Le'sanda Sweet Foundation Puan Mawar Kecik di instagram beliau..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan