Isnin, 9 Januari 2017

Sayangi Diri dengan Milagro Coffee

Assalamualaikum.. okey nak share lagi ngan korang pasal satu lagi produk yg agak baru jugak la tapi hebat ni..bila cerita pasal kopi ni aku sebenarnya bukanlah seorang pencinta kopi,apa lagi kopi kesihatan(tak suke pahit-pahit tau)tapi yang ni bukan je tak pahit langsung tau, tapi rasa dia memang perfect dengan khasiat 7 in 1. Okey jom ushar lagi jangan malas kalau nak sihat.. 



Hah tu dia.. MILAGRO COFFEE Mmm... Sedap Ekk... sesuai ngan tagline dia rasa kopi ni memang sedap pun.. kopi ni juga dikenali sebagai MILAGRO COFFEE PATAWALI..okey nanti aku cerita sekali "patawali" tu ape ye.. Macam aku cakap tadi aku bukan penggemar kopi first time rasa kopi ni aku dah bancuh pastu siap try rasa guna sudu dulu.. tapi rasa bila dah rasa terus nak lagi wehh..terjatuh cinta 😍😍 memang sedap ekk ekk ekk larhhhh


Okey bebel panjang pulak..jom cerita khasiat kopi ni.. biasa kita dengar khasiat kopi 2 dalam 1, 3 dalam 1, tapi yang ni "7 dalam 1" beb.. Milagro Coffee adalah kopi pra-campur yang dicampur dengan kualiti yang tinggi daripada kopi arabika dan robusta dan dipertingkatkan dengan beberapa ekstrak herba khas seperti Tinospora Crispa, Halia, Lada Hitam dan Rock Salt. Hasil daripada gabungan herba ini mampu merawat pelbagai penyakit dan juga boleh meningkatkan sistem imun kita..

Tinospora Crispa atau dikenali sebagai "Patawali" telah digunakan oleh ramai pengamal tradisional untuk pelbagai rawatan seperti demam,  tekanan darah tinggi,luka,cacing usus, jangkitan kulit, dan juga hiperglisemia. Ia juga digunakan dalam merawat kencing manis dalam bentuk ekstrak akueus disebabkan oleh kesan hipoglisemik yang boleh mengurangkan paras glukosa darah.

Antara fungsi lain Milagro Coffee ni juga ia dapat mencegah serta mengawal 
◼ Kencing Manis
◼ Darah Tinggi
◼ Sakit Sendi 
◼ Anti Kanser
◼ Keradangan 
◼ Demam Malaria 
juga mengandungi khasiat serta 
✔ tinggi aktioksidan 
✔ menguatkan sistem saraf dan pertahanan tubuh badan 
✔ mengembalikan tenaga dengan segera 

Jadi ape korang tunggu lagi.. semua khasiat yang diperlukan ada dalam milagro coffee ni..nak slim tak? Korang boleh jadikan milagro coffee sebagai minuman diet korang tau (wahhh😍) yela kita sometime jugak mungkin tak terlepas daripada penyakit seperti kencing manis, darah tinggi,kanser yang mungkin diwarisi daripada genetik atau cara kehidupan seharian dari pemakanan yang tidak sihat..jadikanla milagro coffee sebagai makanan tambahan kesihatan korang.. bak kata orang mencegah lebih baik dari merawat.. 

Pada yang confuse lagi tu jangan risau ye satu penyelidikan saintifik penyelidik dari UiTM (Universiti Teknologi Mara) Puncak Alam, Selangor, Malaysia dan mereka mendapati bahawa terdapat pengurangan yang ketara pada bacaan gula di dalam darah selepas meminum Milagro Coffee selama sebulan.

Okay jadi selagi korang berpeluang menikmati kesihatan yang dianugerahkan Tuhan jagalah sebaik mungkin.. memilih Milagro Coffee adalah salah satu pilihan yang bijak.. oraitt cukup la tu sampai sini aku bercerita aku nak pegi minum Milagro Coffee jugak nak caj tenaga ni balik.. 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan