Khamis, 15 Disember 2016

NAMAKU FAIZZAH AMIR

Okay Assalamualaikum.. kabare korang? da mangan ke belum? Hope korang sihat hendaknya. Aamiin !!

Untuk pengetahuan korang , aku baru jer buat blog weh. Hahaha...aku masih baru lagi. Sangat - sangat baru. Aku newbie weh.

So aku berharap korang tak raging aku ye.. Okay now korang dok diam diam aku nak cerita pasal diri aku la ape lagi da nama pun baru ye dak..

Aku asal johor.. anak tunggal dalam keluarga.. Cakap je anak tunggal laju je otak korang berfantasi pasal anak manja,,nak ape sume dapat,,,πŸ˜‡haippp.. 😬hapuskan pemikiran sedemikian.. Sebab aku ni dari kecik dah diajar ibu ayah usaha sendiri kalau nak apa pun.. bukanla parents tak support tapi kira tak semua la kehandak aku dipenuhi tak terlalu dimanjakan or entah dah suka hati la kalau korang nak sambung imagine korang tu..

Lagi satu nak bagitau jugak kenapa aku pilih nama faizzah amir ni.. tu memang nama aku wehh.. tapi mesti korang tertanya tanya nak tanya jugak kenapa kan? Yeke korang nak tau?? Ke aku perasan sendiri.. tak kisahla aku nak cerita jugak.. Meh dok dekat sikit......

Sebenarnya tak ada apa pun aku nak cerita.. just aku pun rasa pelik aku memang tak ada nama pendek atau nama glamor dari dulu lagi.. bukan aku tak pernah reka nama glamor untuk diri aku tapi kawan - kawan keluarga dari kecik sampai sekarang suka panggil aku faizah.. Sampai bakal suami pun suke panggil aku faizah.. Tapi ada jugak la nama manja lain dia panggil aku.. hehehe.. yang itu aku tak nak cerita sekarang..kita simpan sikit untuk bekalan next chapter yaww πŸ˜‰

Kalau nak tanya pasal kerjaya aku macam macam kerja dah aku ceburi nanti aku cerita pengalaman kerja yang agak berliku liku tu ye..walaupun kerjaya aku semuanya biasa-biasa tapi masih mampu menyumbang kepada ekonomi dunia.. ye kot.. cehhh 😜

So ni baru permulaan aku tak mau cerita panjang-panjang sangat lagipun takde la gempak sangat cerita pasal diri aku ni..yeke tak gempak?? saja malas nak cerita yang gempak nanti cerek air panas dah masak sampai kering kat dapur korang tak sedar.. kikiki

Okay last aku nak bagitau kalau ade apa yang kurang terlebih aku kat blog ni tegur la ye.. aku sedia menerima bimbingan..hihi tapi jangan suka main suspen suspen la ye sebab aku ni orangnya gelabah sikit dan agak tak penyabar jugak.. hihi apa pun aku sangat teruja join dunia blogger ni weh.. so aku harap kita terus enjoy sama sama untuk c aku yang seterusnya nanti dan seterusnya lagi ye.. πŸ˜‰πŸ˜‰

8 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Haiiii, happy blogginggg yeahh !
    meh singgahh blog nona pulokkk~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oraitt dear.. Sory lambat reply πŸ˜…

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. salam kenal...
    jom singgah
    www.kisahsidairy.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam.. oraitt awk.. Salam kenal jgk..sory lmbt reply πŸ˜…

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam